Kunstzone zoekt een redacteur muziek en een redacteur podiumkunst

Wat ga je doen:
Kunstzone is hét onafhankelijke vakblad voor kunst en cultuureducatie. Het verschijnt zesmaal per jaar, in een oplage van circa 3000 stuks. Kunstzone heeft een team van veertien gemotiveerde vakidioten die in vakredacties (beeldend/muziek en podium) met elkaar het blad maken. Je schrijft prettig leesbare stukken die de kritische docent uit 6 vwo, de muziekleerkracht in het basisonderwijs, de opleider of de educatief medewerker van een orkest graag willen lezen.

Wat we vragen:
– Goede beheersing van het Nederlands
– Ambitie in het schrijven en redigeren van (online) artikelen
– Werkzaam als docent in basis- middelbaar- of beroepsonderwijs
– Geen moeite om online samen te werken via dropbox, skype en google drive
– Beschikbaar per 15 oktober 2018, per editie spendeer je circa 4/6 uren aan schrijf en redactiewerk. Daarnaast is er circa 4 keer per jaar een redactievergadering waar we je graag bij willen hebben.

Wat we bieden:
Je ontvangt een schrijfvergoeding per artikel, een scholingsbudget en een reis- en onkostenvergoeding. Je wordt gecoacht door een ervaren eindredactie die je schrijfambitie naar een hoger plan tilt.

Heb je belangstelling voor een van bovenstaande functies, stuur dan je C.V. en motivatiebrief voor 1 oktober naar secretariaat@kunstzone.nl
t.a.v. Judith Boessen (hoofdredacteur Kunstzone) en Michel Berendsen (muziekredacteur Kunstzone)

Meer Informatie